CASE STUDY: STORYTELLING DOOR MERKONTWERP

Een succesvolle rebranding gaat tal verder dan flitsende graphics plusteken plaatje’s met eentje hoge resolutie. Het vertelt een vertelsel. Het positioneert een product doorheen aan de wensen plus behoeften van de consument in voldoen. Na de rebrand-reis van Lettuce Grow, bekijk hoe visuele elementen den opdracht van uw merknaam kunnen versterken, uw consument kunnen betrekken en ongelooflijke prestaties kunnen opbrengen.

Lettuce Grow introduceerde een spichtig, revolutionair, hydroponisch kweeksysteem dat het kweken van voedsel vanuit honk toegankelijk beschaven snee den geavanceerde stijl. De branding, snijwond gewone mensen, presenteerde het product maar als gewend ene ander snufje snee tuinliefhebbers, ter verklarend tot een stijl dingen allen van kan profiteren. De vorige webstek wasgoed ongeregeld en ongeorganiseerd, waardoor de museumbezoeker gemengde berichten achterliet. Het heldere, kleurrijke, vrolijke aard communiceerde geen premium product. Hoewel een heldere webstek niet vanaf se vals bestaat, is ie niet geschikt inkeping den millennial-consument diegene ene Peloton- of Away-bepakking-look plus -instinct verwachten.

Bij ONA Creative bezitten wij ie merk Lettuce Grow geherpositioneerd doodop een wijze diegene niet exclusief de premium kwaliteit en functionaliteit van ie product weerspiegelt, echter ook den kernwaarden plus kernboodschappen van het merknaam naar woning brengt, die mensen bemoedigen voort gezonder plusteken duurzamer ter leven. Tegelijkertijd, voort deze kernwaarden ter ophelderen, bezitten wij Lettuce Grow volstrekt gepositioneerd doodmoe het wegkruising van den beoogde consument van voedsel, welzijn plusteken duurzaamheid.

Door den merkstrategie plus merkidentiteit bestaat Lettuce Grow geëvolueerd totdat eentje merknaam dat den tralie van ‘jou eigen eten kweken’ doordacht, tijdloos plus efficiënt vormen. Dit wezen de 8 elementen diegene Lettuce Grow bezitten getransformeerd.

1. Logo’s
Het merknaam Lettuce Grow staat inkeping de serie van ie verbouwen van voedsel doodop de Farmstand, terwijl den verborgen triangel eentje sterke poot, opwaartse voortbeweging plusteken ene seintje naar den voedselpiramide suggereert. Het Lettuce Grow woordmerk wordt gebruikt indien het primaire logo te combinatie inclusief ie merkmerk wanneer den gelegenheid deze toelaat. De krom dwarsbalken te den letter E creëren een unieke en iconische look, sluiten aan belang ie merknaam en schenken ene seconde misselijk groei.

2. Pictogrammen
Alle iconen wezen met den hand getekend vanwege dezelfde elegante, minimale beeldtaal mits ie merknaam in dragen. Futuristisch, maar toch benaderbaar. Strakke sturen weerkaatsen de premium look plusteken feel van de rebrand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO

Ondernemers slaan zich door Coronacrisis met internet marketing

In de afgelopen maanden zijn er diverse bedrijven hard geraakt door de heersende pandemie en zagen vele bedrijven hun omzet als sneeuw voor de zon verdwijnen. In deze vervelende en onzekere periode zijn niet alle sectoren slechter geworden van de Corona maatregelen. Zo kon internet marketing bureau HV Media uit Veen zijn werkzaamheden rustig voortzetten en […]

Read More
SEO

DE ONTWERPER’S GIDS VOOR LETTERSPACE

De meeste informatie die we consumeren gebeurt voort in lezen, dus het is logisch door gedurende het ontwerpen doodmoe den woorden in letten. Typografie tegoed veel aspecten, nochtans eentje van den spullen die de kwaliteit van mijn ontwerp hebben verbeterd, was den letterafstand. Letter-spatiëring gaat overheen het bijvoegen plus begeleiden van inhoud tussen karakters. Sommige […]

Read More
SEO

UW MARKT MAKEN: 6 TIPS OM MERKESSENTIE IN UW WEBSITE TE INVULLEN

Wat maakt ene concern apart? Er zijn honderden organisaties diegene fastfood verkopen, niettemin uitsluitend één McDonalds. Je bent waarschijnlijk zowel tientallen technologiebedrijven tegengekomen, echter geen van kip inspireert dezelfde soort loyaliteit en capitulatie als Apple. Dus waarom wordt mensen meer verkikkerd op sommige bedrijven dan doodmoe andere? Meestal komt het neer doodop één ding: de […]

Read More